A Cling On! ecsetekről

EXTRÉM ERŐS MÉGIS GYENGÉD!
LEGYEN NEKED IS SAJÁT Cling On!-od!

  • extrém tartósság, nincs szálhullás
  • rendkívüli formatartás
  • magasfokú ellenállás oldószereknek,vegyi anyagoknak, hőnek
  • egyszerű, gyors tisztíthatóság
  • kiváló szálvágás
  • jobb lefedettség, simább felület
  • könnyű, gyors és élvezetes munka

 Kutatások majd tesztelések hosszú folyamata után - nem jól öltözött marketing menedzserek véleménye, hanem szakmai visszajelzések alapján - született meg a Cling On!. Festők, díszítők, lakberendezők tesztelték, így az ő szakértelmüknek köszönhetően méltán nevezhető professzionális ecsetnek.

A Cling On! a Dupont De Nemours amerikai tudományos cég által speciálisan kifejlesztett, megtervezett és gyártott legjobb, szintetikus szálak keverékeiből készült, különböző hosszúságban és átmérővel, teljesen lezárva epoxycement ragasztóval, aminek köszönhetően a Cling On!-ból egyáltalán nem hullanak a szálak!! Fő öszetevője a magas minőségű nylon szálaknak  a FILAMENT IZZÓSZÁL, melynek tartóssága a legtöbb polieszter szálnál 5-9-szer magasabb , míg  a disznósörték 1,5- ször tartósabbak  csupán. A nagyon szilárd filamnet szálak végei ,elkerekítettek, kúposak, rugalmasak, és nagyon lágyak, minek köszönhetően érhető el egy bársonyos tapintású, hibátlan felület. A filament szálak növelik az ecset tisztíthatóságát és anélkül, hogy elveszítenék formájukat, ellenállnak a vegyi anyagoknak, oldószereknek és magas hőmérsékletnek. Csak  extrém hosszú időn át vegyszerekben használt ecseteknél történik bizonyos bomlás. A forma megőrzése (az ún.  alakvisszanyerés) még inkább növeli utolérhetetlen festési technikáját. A másik komponense a kevert, minőségi nylon szálaknak egy kerekített, kúpos végű ,rövidebb és merevebb  kiváló minőségű polieszter szál, mely biztosítja a megfelelő merevséget és ellenállást. Ezeknek a szálaknak köszönhető a vízbemártáskori merevség, majd az alakvisszanyerés is.

A Cling On!-t Hollandiában gyártják és amerikai alapanyagokból, speciális, vizes bázisú anyagokhoz kifejlesztve, rozsdamentes acél hüvellyel és bükkfa nyéllel ellátva, kézzel állítják elő. Legyen szó akár alapozóról, zománcfestékről, lakkról, ragasztóról, falfestékről vagy krétafestékről, a Cling On! minden anyagban siklik. Olyannyira sima felületet érsz el, hogy nem túlzás, ha azt mondom, szerelembe esel az ecseteddel....Kevesebb erőfeszítéssel, rövidebb idő alatt könnyedén…"

A Cling On rendkívül tartós, nagyon hosszú idő és intenzív munka után sem veszíti el formáját, sőt, minél többet használod, annál jobb és jobb lesz, ám sajnos egyszer eljön az az idő, mikor meg kell válnod tőle. Légy rá felkészülve, mert nem lesz könnyű! :)

TIPPEK ÉS TANÁCSOK a Cling On!-odhoz, hogy még nagyon sokáig együtt alkothassatok! 

Az első használat előtt helyezd vízbe a Cling On-od és hagyd, hogy a vizet magába szívja. Töröld át és már készen is állsz a munkára!

Ha ecsetőrzőt használsz, légy biztos abban, hogy mikor belelógatod a Cling On-odat, a filamentek nem súrolják a tartály alját, és 1-2 nap után cseréld a vizet!

Ha a szabadban dolgozol, a szél és a nap a vízbázisú anyagokat gyorsan szárítja. Ilyenkor legyen kéznél egy kevés tiszta víz, amibe belemárthatod munka közben az ecseted. A Cling On! gyorsan tisztul, máris folytathatod a munkát!

És az utolsó nagyon fontos tipp: TARTSD A SZEMED MINDIG A Cling On!-odon, MERT KÖNNYEN LÁBA KÉL… 

tovább az ecsetekhez a webshopba legyél kiskereskedőnk

© 2016-2017, My Vintage Factory - FUSION™ festékek hivatalos és Cling On! ecsetek kizárólagos magyarországi forgalmazása