Fusion™ Mineral Paint

Ásványi anyag tartalmú, nemcsak bútorfesték Kanadából. A Fusion™ nem egy átlagos festék amit megvehetsz bármelyik boltban. Egyedülálló a piacon! Nem található hozzá hasonló másolat sem. Minden egyes összetevője gondosan kiválasztott, elemzett és a legszigorúbb minőségellenőrzésen esett át annak érdekében, hogy egy kiváló teljesítményű festéket hozhassunk létre. Minden egyes tétel is szigorú minőségellenőrzésen esik át, biztosítva azt, hogy a festék nem fog leválni.megromlani  vagy megszáradni a tartályban 7 éven át.

A Fusion™ nem igényel előkészítést, fedőréteget vagy bármilyen más felületkezelést. Önterülő, egy rétegben is már tökéletesen fed (legtöbb színnél)! Vízbázisú, akril gyantát tartalmazó festék, csak a természetben fellelhető pigmentekkel színezett, száradás után matt hatású végeredménnyel. VOC mentes, nem toxikus, ólommentes, szinte szagtalan. Nem tartalmaz ammóniát vagy formaldehidet.

Ismerd meg a Fusion™ Mineral Paint ásványi festéket Te is! Kréta hatású de mégsem az. Bársonyosan matt felületet adó kiadós, idő - és költséghatékony!  Miért ? Mert a beépített fedőrétegnek, azaz az akril gyantának köszönhetően nincs szükség viaszra ahhoz, hogy tartóssá tedd a festéket a felületen. Időt, energiát, pénzt spórolsz meg !! Viaszolás helyett helyezkedj el kényelmesen és gyönyörködj a művedben, amit a Fusion™ festék csodálatos színeinek valamelyikével festettél :) És ami még mellette szól :  Zero VOC ~ Könnyű alkalmazás, kivételes fedőképesség, minőség és tartósság. A Fusion™ Mineral Paint egy DIY (csináld magad ) festék, profi végeredménnyel. Kivételesen egyszerű alkalmazása önterülő tulajdonságának köszönhető. Beépített fedőréteggel 55 (+32 egyedi, kevert)  gyönyörű szín közül választhatsz és használhatod kicsi vagy nagy projekten, kültéren vagy beltéren, fán, üvegen, csempén, bőrön, textilen, de használhatod akár a falakon is! 25 évi fejlesztés, tesztelés és finomítás, valamint a kemény munka meghozta gyümölcsét. A FUSION™ eredménye nem kevesebb mint látványos! A bútorfestők és dekoráló művészek nem csak egy BEST -IN- CLASS festéket kaptak, hanem egy környezettudatos készítményt, nulla VOC-vel, kiváló tartósság, egyszerű, egylépéses önterülő és jelentősen fokozott tapadási funkciókkal.

Használat: nyirkos (nem nedves) ecsettel,vagy hengerrel. Érintés száraz 20-25 perc, 4-8 órán belül használatba vehető a festett darab, de a teljes kikötési idő (mint minden akril tartalmúfestéknél) 21 nap, ekkor éri el maximális víz- és foltállóságát. Tisztítás szappanos, langyos vízzel.

Kiadósság : 500ml / 7nm két rétegben 

tovább a festékekhez a webshopba

© 2016-2017, My Vintage Factory - FUSION™ festékek hivatalos és Cling On! ecsetek kizárólagos magyarországi forgalmazása