HEMP OIL WOOD FINISH - KENDER OLAJ

HEMP OIL WOOD FINISH - KENDER OLAJ

Ár: 8 990 Ft

Raktárkészlet: 6 db van raktáron

Új termék!! 

Natúr, könnyen alkalmazható. Öntsön egy keveset a felületre, majd ecsettel vigye szét és a felesleget törölje le egy tiszta ruhával.

Néhány ok, amiért szeretjük a kender olajat:

- élelmiszeripari (nem ehető!) - nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat, tartósítószert - VOC mentes - biológiailag lebomló - 100%-ban természetes kendermagból

Ez az olaj más, mint a bioboltokban kapható kender olaj, mivel egy technológiai folyamatnak köszönhetően a felületre kenve teljesen megszárad, hozzáadott vegyszerek nélkül. Felkenés után sötét és gazdag, lágy fényt biztosít a fának. Minél idősebb a fa, annál inkább sötétebb színt kölcsönöz. A fa korától és fajtájától függően változnak az árnyalatok. Tökéletesen használható konyhában, vágódeszkán, fából készült eszközökön. Gyönyörű hatást érhetünk el a padlón is. A fába hatolva belülről kifelé véd. Nem hagy felületi filmréteget, foltot. Száraz tapintás 1 nap után, azonban a teljes száradás több nap is lehet. Ha padlóra kentük, koszos cipővel 2 hétig rálépni nem szabad!

Lefedettség: 500ml elegendő 8 nm felületre. (A lefedettség változhat, figyelembe véve a fa felületét. Natúr fa esetében több olajra lesz szükség)

vissza

© 2016-2017, My Vintage Factory - FUSION™ festékek hivatalos és Cling On! ecsetek kizárólagos magyarországi forgalmazása