FUSION™ Classic Collection

A festés terápia. Kell a léleknek. Néhány óra alatt eljuttat az inspirációtól a kiteljesedéshez. Válassz egy színt, és élvezd az alkotással töltött időt. Együtt élni a dolgokkal amiket szeretsz?...Hm. A DIY már csak ráadás. Válassz egy tárgyat, egy bútordarabot, egy stílust, vigyél haza egy kanna festéket és fesd szépre!

CASEMENT (ABLAKSZÁRNY)

CASEMENT
(ABLAKSZÁRNY)

 Kedvenc semleges, melegfehér színünk. Tulajdonképpen majdnem bármelyik színnel közösen jól mutat.

Részletek
BUTTERMILK CREAM (ÍRÓ KRÉM)

BUTTERMILK CREAM
(ÍRÓ KRÉM)

Ahogy a neve is mutatja, ez egy meleg, puha, krémessárga szín. Szépen párosul a zöldekkel, szürkékkel, vörössel és feketével.

Részletek
ALGONQUIN

ALGONQUIN

A legkedveltebb mély tóp színünk. Hajlamos változtatni a színtónusát a megvilágítástól függően. Semleges színű sárgás-bézs vagy barnásszürke? Nagyon nehéz megmondani, mert minden attól függ, milyenek a fényhatások és környezetében a színek. Ennek köszönhetően bármilyen színnel párosíthatod .

Részletek
ASH (HAMU)

ASH
(HAMU)

Puha, mégis merész ez a grafitszürke. Párosítsd kedvedre bármelyik színnel a palettánkról.

Részletek
CHAMPNESS

CHAMPNESS

Ebben a klasszikus kékben össze lett kötve a tengerrel az éggel. Gyönyörű, szinte ropogós.

Részletek
CHAMPLAIN

CHAMPLAIN

Semleges, melegfehér színünk, mélységgel. A kis és nagy projektekhez egyaránt. Túl jól megy mindenhez :)

Részletek
INGLENOOK (KEMENCEPADKA)

INGLENOOK
(KEMENCEPADKA)

Az egyik legnépszerűbb színünk. Lágy kékesszürke egy leheletnyi halványzölddel. Tiszta, élénk színek mellett határozottan jól mutat. A fény játékának köszönhetően egyszer kék, másszor inkább zöldes.

Részletek
HOMESTEAD BLUE (TELEPES KÉK)

HOMESTEAD BLUE
(TELEPES KÉK)

Ő már  egy történelmi kék szín. A Canadiana gyűjteményünkből kiállta az idő próbáját. Több mint 20 éve helye van a palettánkon. A szürke színnel, a tompa tónusokkal jól kombinálható, de jól megy hozzá a szürkészöld, a mélysárga, piros és minden semleges szín.

Részletek
BEDFORD

BEDFORD

Egyike rejtett kincseinknek ez az erősen sárgás tónusú semleges szürke. Kiválóan illik a LIMESTONE ( mészkő), ASH (hamu) és a RED FORT YORK (vörös erőd) színekhez.

Részletek
AUBUSSON

AUBUSSON

Egy zöldessárga puha körtére emlékeztet ez a szín. Tökéletes, ha különlegeset szeretnél alkotni és látni! Fényre és környezetre változtatja tónusát. Hol sárga, hol éppen zöld, hol pedig mind a kettőt látni véled...

Részletek
PRAIRIE SUNSET (PRÉRI NAPLEMENTE )

PRAIRIE SUNSET
(PRÉRI NAPLEMENTE )

Egy vidám sárga szín. Vibráló, és elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen más színnel kombinálva se veszítsen pompájából.

Részletek
FORT YORK RED (YORKI VÖRÖS ERŐD)

FORT YORK RED
(YORKI VÖRÖS ERŐD)

Vibráló tűzoltóautópiros. Rendkívüli népszerűségnek örvend már sok-sok éve. Egy ilyen yorki pirosra festett bútordarabtól tényleg megjelenik az izgalom, az egyébként semleges hangulatú szobában. Koromfekete vagy Hamu színekkel kombinálva koptatott stílusban lenyűgöző tud lenni.

Részletek
LAURENTIEN

LAURENTIEN

Azt mondják pasztel szín, bár egy kicsit túl erős ahhoz, hogy határozottan annak lehessen nevezni. Ettől még gyönyörűséges.

Részletek
CERAMIC GREEN (PORCELÁN ZÖLD)

CERAMIC GREEN
(PORCELÁN ZÖLD)

Meghökkentő vibráló zöld. Tiszta fehér mellett a vele festett bútordarab kiemelkedő lesz!! Ideális kisebb projektek esetében, ahol csak egy színt szeretnél.

Részletek
CATHEDRAL TAUPE (KATEDRÁLIS TÓP)

CATHEDRAL TAUPE
(KATEDRÁLIS TÓP)

Leheletnyi, puha rózsaszín púderes tónusával szinte kelleti magát ez a gyönyörű semleges tóp szín. Bármelyik színnel tökéletes összhangban van.

Részletek
LAMP WHITE (LÁMPAFEHÉR)

LAMP WHITE
(LÁMPAFEHÉR)

Semleges, hidegfehér, a szürke finom célzásaival. Olyan régi, fehér falakhoz és bútorokhoz hasonlít, amiken meglátszik a sok-sok éven át tartó olajlámpa használata.

Részletek
COAL BLACK (SZÉNFEKETE)

COAL BLACK
(SZÉNFEKETE)

Abszolút koromfekete, amely képes kihangsúlyozni bármelyik színt.

Részletek
DAMASK (DAMASZT)

DAMASK
(DAMASZT)

Hmm merész, mégis matt, tompa mályva szín. Lenyűgöző, amikor a csokoládé, a szénfekete kihangsúlyozza. Jól megy a semleges fehérhez, valamint a szürke, kék és világos barna színekhez is.

Részletek
UPPER CANADA GREEN- (FELSŐ-KANADA ZÖLD)

UPPER CANADA GREEN-
(FELSŐ-KANADA ZÖLD)

 Szemet gyönyörködtető vibráló almazöld erős sárgás beütéssel. Párosíthatod minden matt vagy akár fényes sárga színnel. A fehérek mellett -mint a Casement is -láthatod igazán ennek a fantasztikus színnek a ragyogását.

Részletek
STERLING (TÖRVÉNYES FINOMSÁGÚ)

STERLING
(TÖRVÉNYES FINOMSÁGÚ)

 Hűvös, semleges szürke szín. Jól párosítható a vörös, a sárga és a fehér színekkel.

Részletek
LIBERTY BLUE (A SZABADSÁG KÉKJE)

LIBERTY BLUE
(A SZABADSÁG KÉKJE)

Ez a rendkívül telített, erőteljes királykék szín volt az egyik eredeti kék több mint 20 éve. Határozottan megdöbbentő és kiemelkedő. Használd óvatosan !!

Részletek
RENFREW BLUE (RENFREW KÉK)

RENFREW BLUE
(RENFREW KÉK)

A mi híres és szuper népszerű kékeszöld-kék színünk. Jól mutat a sárgával, a vörössel és a szürkés árnyalatú tóp színekkel.

Részletek
LIMESTONE (MÉSZKŐ)

LIMESTONE
(MÉSZKŐ)

A törtfehér képviseletében, a természetes mészkő meleg tónusával ez a kedvenc a sorban, a kékek és a zöldek párosításánál.

Részletek
CHOCOLATE (CSOKI)

CHOCOLATE
(CSOKI)

Ez a gyönyörű, sűrű forró csokoládéra emlékeztető mély és telt szín nemcsak önmagában, de alapozónak is tökéletes, ha szeretnél elérni egy ódon, kopott megjelenést.

Részletek
« előző1 következő »

A színek a valóságban minimálisan eltérhetnek az oldalon látottaktól.

© 2016-2017, My Vintage Factory - FUSION™ festékek hivatalos és Cling On! ecsetek kizárólagos magyarországi forgalmazása