Fali konzolasztalok

Esztergált lábú, antik és antikolt, falra rögzíthető konzolasztalok, a legújabb divat szerint provence-i, vintage és shabby chic stílusban, kézzel festve. Más színben vagy más formában szeretnéd? Egyedi elképzeléseidet is megvalósítjuk!

Farmer's Market konzolasztal

Farmer's Market konzolasztal

Gyönyörűen, shabby chic stílusban felújított, a FUSION egyedi stencilével díszített antik konzolasztal. Különleges hangulatot áraszt, sajátos stílust teremt otthonodban.

Anyaga: tömör fa. Mérete: 74,5*95,5*31 cm.

Részletek
Red Rooster konzolasztal

Red Rooster konzolasztal

Provence-i stílusban készült, egyedi mintával díszített tömör fa konzolasztal a FUSION™ Lamp White színével festve. Ha szereted a vidékies hangulatot, ez a bútordarab tökéletes otthonra lel Nálad.

Anyaga: tömör fa. Mérete: 77*100*32 cm.

Részletek
Scripting fali konzolasztal

Scripting fali konzolasztal

Az antik konzolasztal lapját kézírást imitáló díszítés teszi egyedivé. Az asztal többi része a FUSION™ Casement színével festve. Egyedisége az antik fa részleteiben rejlik.

Anyaga: tömör fa. Mérete: 74,5*100*31,5 cm.

Részletek
English script konzolasztal

English script konzolasztal

Kézzel festett, egyedi kivitelezésű antikolt konzolasztal. Az érett és öreg hatást keltő asztallap tökéletesen harmonizál a FUSION™ Lamp White színével festett és szürkés árnyalattal antikolt asztallábakkal. Az asztal elejét díszítő, angol nyelvű kézírás teszi igazán különlegessé ezt a bútordarabot.

Anyaga: tömör fa. Mérete: 86,5*96*30 cm.

Részletek
Patisserie fali konzolasztal

Patisserie fali konzolasztal

Francia motívummal díszített, antik, falra rögzíthető fali konzolasztal. Gyönyörűen esztergált lábai szürkés bézs színűre festve, a FUSION™ Linen színével. Nemes egyszerűségével nem csak vintage otthonok dísze lehet.

Anyaga: tömör fa. Mérete: 75*96*30 cm.

Részletek
« előző1 következő »
© 2016-2017, My Vintage Factory - FUSION™ festékek hivatalos és Cling On! ecsetek kizárólagos magyarországi forgalmazása