Bútorsminkek

ANTIQUING GLAZE - ANTIK MÁZ 250ml

ANTIQUING GLAZE - ANTIK MÁZ 250ml

A nagy kedvenc ! Egyszerű és nagyszerű! Nincs órákon át tartó kétlépéses waxolás és szinte szagtalan. Az antik máz gazdag barna színével egy tökéletes puha, matt, antik külsőt kölcsönöz a felületnek pillanatok alatt. Mindenki számára könnyű alkalmazás, profi végeredményel. Használata: Világos színeknél csak kevesebb mennyiséget vigyél fel egy minőségi ecsettel, majd a felesleget töröld vissza szöszmentes, puha ronggyal a kívánt hatás elérése érdekében. Használat előtt teszteld egy kevésbé látható részen ! Hagyd az Antik mázat 12-24 órát száradni. Ha a mázat fokozott használatnak kitett felületen alkalmaztad,  (pl. konyhapult, asztallap) javasoljuk a magas kopásállóságú színtelen akril fedőlakkal való lezárást. Tisztítás: langyos vízzel.

Részletek
GILDING PASTE - EFFEKT PASZTA 37ml

GILDING PASTE - EFFEKT PASZTA 37ml

A Fusion™ Gilding Paste egy magas viszkozitású, pingmentekkel átitatott napraforgó olaj. Elérhető 2 fémes színben (bronz, réz) és 2 hangsúlyozó (antik, fehér) színben. Alkalmazása: Vigyél fel egy vékony réteget egy puha ronggyal az antikolni vagy színezni kívánt felületre. Nagyon intenzív, használd óvatosan! Teljes kiszáradás 7 napon belül, hőmérséklettől függően hamarabb is. Felületkezelést nem igényel. Csak természetes összetevőkből, gyakorlatilag szagtalan. Kis méretéhez képest nagyon kiadós !

Részletek
TINTING KIT - ÁRNYALÓ SZÍNEK

TINTING KIT - ÁRNYALÓ SZÍNEK

A Fusion™ Árnyaló színek vízbázisú erősen pigmentált, a Fusion™ festékei színezésére kifejlesztett festékkoncentrátumok. Az Árnyaló festékek 5 fémes színben érhetők el. Réz, bronz, fakó arany, ezüst és irizáló gyöngyház. Keverd a Fusion™ összes színéhez és alkoss fémesen csillogó árnyalatút belőlük. De keverheted a gyöngyház dombríto pasztával vagy a homokkő effektel és máris egy csodálatos, művészien textúrált felületet érsz el. Sablonozáshoz használható közvetlenül a palackból.

Részletek
SMOOTH EMBOSSING PASTE PEARL - DOMBORÍTÓ GYÖNGYHÁZ PASZTA (SIMA) 500ml

SMOOTH EMBOSSING PASTE PEARL - DOMBORÍTÓ GYÖNGYHÁZ PASZTA
(SIMA) 500ml

Közepesen sűrű, vízbázisú akril dombprító effekt paszta. Használata ideális domború hatásoknál vagy sablon minták kiemelésénél. Száradás után áttetsző, gyöngyház színű. A design fokozása érdekében kezeld  antik mázzal, waxolhatod is vagy színezd a Színező Készlet színeivel. Felhordható puha nyirkos (nem nedves) szivaccsal, ecsettel, spatulával.

Részletek
CRACKLE - REPESZTŐ LAKK 250 ml

CRACKLE - REPESZTŐ LAKK 250 ml

Ez a természetes élelmiszer adalékanyagokat tartalmazó repesztő lakk gyönyörű repedéseket hoz létre a FUSION™ és egyéb festékekkel egyaránt. Használata: Használd két réteg festék között! Ecsettel vigyél fel  - a kívánt alapszínre már előzőleg lefestett - a teljesen száraz felületre egy réteg repesztő lakkot úgy, hogy csak egy irányba húzd az ecsetet. Ne kend a lakkot oda-vissza mozdulattal! Rétegek vastagságától függ a repedések mérete. Vastagabban kent rétegnél nagyobb repedések, míg vékonyabban felvitt rétegnél természetes, finom repedések alakulnak ki. 5-10 perc várakozási idő után, míg a lakk ragacsos, vidd fel a kívánt színt egy rétegben. A festéket egyenletesen, szintén egy irányban kenve hord fel. Ne fess oda-vissza mozdulatokkal! TIPP: Használj alacsony hőfokon hajszárítót, hogy felgyorsítsd a repedezést. Használj a látványos repedések kedvéért mindig sötétebb festéket  alapszínként.

Részletek
SAND STONE MEDIUM - HOMOKKŐ TEXTURA 500 ml

SAND STONE MEDIUM - HOMOKKŐ TEXTURA 500 ml

A Fusion™ Sand Stone Textúra egy akril bázisú lágy, gipsz tipusú textúrázó anyag. Tökéletes választás, ha egy öregített, finom homokkő hatású 3D textúrát szeretnél elérni a felületen. Használata: Felvihető ecsettel, hengerrel vagy sablon segítségével. Ezek segítségével alakíthatod ki a textúrázni kívánt 3D felületet. Festhető a Fusion™ festékeivel, vagy az Árnyalat készlet bármelyik színével. A festett öreg, antik hatás elérése érdekében festés után töröld vissza a festéket a teljes száradás előtt puha ronggyal.

Részletek
TRANSFER GEL 250 ml

TRANSFER GEL 250 ml

Tiszta, gyorsan száradó, matt végeredménnyel. Lézerrel nyomtatott képeket transzferálhatsz fára, papírra vagy más nem olajos ,zsíros vagy porózus felületre. Használata: Helyezzük a nyomtatott képet arccal lefelé a géllel bekent felületre. Nyomd ki az esetlegesen kialakult légbuborékokat és hagyd teljesen megszáradni. Amikor már teljesen száraz (6-12 óra), egy nedves szivaccsal itasd át a paírt, majd óvatosan egy puha rongy segítségével dörzsöld vissza míg a kép előtűnik. A munkát befejezheted festéssel, antik mázolással, mosott vagy fémes árnyalatú hatással. Beltéri használatra.Vízálló.

Részletek
CLEAR GLAZE

CLEAR GLAZE

AZ ÚJ kedvenc ! Egyszerű és nagyszerű! Nincs órákon át tartó kétlépéses waxolás és szinte szagtalan. Az antik mázzal megegyezően  tökéletes puha, matt külsőt kölcsönöz a felületnek pillanatok alatt, DE egy saját magad által tervezett színben. Mindenki számára könnyű alkalmazás, profi végeredményel. Használata: Keverd bármelyik színnel, vagy metál pigmenttel 4:1 arányban és egy olyan mázat kapsz, amellyel a bútorod színét és antik hatását egyedivé teheted. Világos színeknél csak kevesebb mennyiséget vigyél fel egy minőségi ecsettel, majd a felesleget töröld vissza szöszmentes, puha ronggyal a kívánt hatás elérése érdekében. Használat előtt teszteld egy kevésbé látható részen ! Hagyd a mázat 12-24 órát száradni. Ha a mázat fokozott használatnak kitett felületen alkalmaztad, (pl. konyhapult, asztallap) javasoljuk a magas kopásállóságú színtelen akril fedőlakkal való lezárást. Tisztítás: langyos vízzel.

Részletek
FRESCO

FRESCO

TEXTÚRÁZÓ POR!  

Használati utasítások :  

http://myvintagefactory.hu/blog/4-fresco-a-texturazo-csodapor

Részletek
« előző1 következő »
© 2016-2017, My Vintage Factory - FUSION™ festékek hivatalos és Cling On! ecsetek kizárólagos magyarországi forgalmazása