Bútorfestő workshop

Részletek

Bútorfestő workshop saját kisbútorral! Ismét bútorfestő workshopot tartunk a nagyszerű Fusion™ festék főszereplésével. A helyszín Üllő, a My Vintage Factory látványműhelye. Ha akad otthon olyan kisbútorod, amit szívesen átalakítanál, kapd a hónod alá és gyere el bútorfestő foglalkozásunkra, ahol megismertetünk az általunk forgalmazott festékekkel, a teljes színpalettával, a színek kombinálásával, illetve ezekhez a festékekhez tartozó bútorsmink anyagokkal, melyekkel antikolhatsz, öregíthetsz és egyedi felületeket hozhatsz létre. Megtanulhatod a festék helyes felhordását, a bútoron alkalmazható díszítő technikákat, az antikolást, a koptatást, az úgynevezett whitewash (fehérre mosott) és száraz ecset technikákat. Elsajátíthatod azt is, hogy milyen a Provence, Vintage vagy Shabby chic stílus.

Akkor is várunk, ha még soha nem fogtál ecsetet a kezedbe, és akkor is, ha már korábban részt vettél foglalkozásunkon, de szeretnél még egy kicsit gyakorolni, vagy csak egyszerűen nem mersz még egyedül belevágni a "nagy felújítás projektbe".

A foglalkozás időpontja: 2017. bebruár 25. 10h. Kb. 6-7 órás elfoglaltságra számíts. Helyszín: My Vintage Factory látványműhely - Üllő, Kenderes u. 11. A foglalkozás ára: 15.000.- Ft, amely tartalmazza az összes alapanyag költségét. A festendő darabról magadnak kell gondoskodnod. Olyan kisméretű bútort hozz magaddal, amit könnyen eljuttatsz a helyszínre és be is tudod fejezni a festést a foglalkozás során. Ez lehet kisszék, sámli, kicsi asztal, vagy kis polc. Mivel a tanfolyam keretében a bútorok felújítására - a festésen kívül - nincs lehetőség, ezért olyan tárgyat válassz, ami nem igényel javítást, tapaszolást és az előző festékréteg sem pereg le róla. Ha bizonytalan vagy a festendő bútordarabban, inkább egyeztess velünk. Amennyiben szeretnél jönni, de nincs otthon festendő kisbútorod, tudunk biztosítani számodra egy kis hokedlit, aminek a plusz költsége 4.000.- Ft.

Jelentkezni az info@myvintagefactory.hu e-mail címen tudsz. A jelentkezésedet akkor tudjuk véglegesnek tekinteni, ha a visszaigazoló emailben szereplő bankszámlaszámra átutalsz a részvételi díjból 5.000.- Ft-ot. Egy kis nasiról és ásványvízről mi is tudunk gondoskodni, de mivel hosszú lesz a nap, így te is gondoskodj élelemről magadnak, vagy lesz lehetőség pizzarendelésre :) Kérjük, hogy játszóruhát hozz magaddal! A helyszínen lehetõséged lesz festékeket és ecseteket vásárolni, ha nagyon beleszeretnél a termékekbe. Ami nem kizárt :) Várunk szeretettel!

U.i.: Ha a létszám 12 fő fölé emelkedik, a helyszín 2 utcával arrébb kerül, de ezt természetesen emailben jelzni fogjuk Nektek időben!

© 2016-2017, My Vintage Factory - FUSION™ festékek hivatalos és Cling On! ecsetek kizárólagos magyarországi forgalmazása